V tem članku bo govora o doktorju medicine in o doktorju dentalne medicine. Je pa ta gospod tudi specialist maksilofacialne kirurgije in pa otorinolaringologije. Je pa študiral v Ljubljani. Specializacijo iz otorinolaringologije je opravljal v univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru. Specializacija je trajala kar 6 let. Danes bo ta članek govoril o gospodu Davidu Debevcu. David Debevc marsikomu ni znan, bo pa malo bolj znan po tem članku.

David Debevc

Leta 2011 je končal svojo specializacijo. Je pa se tega leta ukvarjal predvsem z zdravljenjem raka glave in vratu. Ukvarjal se je pa tudi z zdravljenjem poškodb obraznega skeleta. Je pa potem opravljal še specializacijo na univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, tam je opravljal specializacijo iz maksilofacialne kirurgije.

Danes je David Debevc specialist za kirurgijo glave in tudi vratu, za ortognatsko in mukogingivalno kirurgijo in tudi za kirurgijo čeljustnega sklepa ter estetsko kirurgijo obraza. Torej specialist za veliko različnih zdravstvenih smeri. David Debevc pa deluje tudi koz zasebni zdravnik za implantologijo.

Je pa drugače David kar zaseden in ko ima kaj prostih dni, jih izkoristi za planinarjenje. Obožuje gore oziroma hribe. Obiskuje tudi fitnes in s tem dela na kondiciji. Se pa enkrat letno odpravi kam na tedenski ali več tedenski odklop od vsega in samo uživa na dopustu, ali ob morju ali kje v hribih. Tudi na kakšnem drugem kontinentu. S tem se odklopi od napornega vsakdana, kar bi po mojem moral naredit vsak.

David Debevc je za nekatere zelo znan, nekateri pa ga še prej niste poznali oziroma niste niti slišali za to ime in priimek. Kot ste lahko videli je specialist na veliko področjih, kar si zasluži pohvalo. Končal je dva študija in tudi en magisterij, kar ne doseže vsak v življenju. Če le imate kakšno težavo iz zgoraj naštetih področjih, s katerimi se David ukvarja, ga le kontaktiraje.