Horoskop januar 2021 obljublja snežno veselje, ki se kar dobro kaže že decembra, bo pa to čas pogleda v sebe i svoje življenje za nazaj, ko se bomo morali ozreti po preteklih dosežkih in neuspehih ter potegniti črto pod vsem Kar je dobrega je treba še potencirati, kar se in obneslo pa opustiti. Horoskop januar nakazuje na to, da se bo vsem znamenjem življenje malo izboljšalo, da situacija ne bo več tako kritična, kot je bila do zdaj.  Ker bo sonce še  vedno v kozorogu ,se bodo vsa znamenja umikala bolj v samoto in se poglabljala v sebe.

 

To pa seveda lahko vsi izkoristimo za duhoven napredek in osebnostno rast ter dodatno učenje, ker bomo očitno imeli več časa, kot do sedaj. Bolj bomo delovali za sebe, kar je dobro, saj se bomo naučili tudi tega, če nekateri seveda tudi tega še niso znali. Mogoče bi vse skupaj delovalo sebično, vendar ni, to je tako obdobje za vse nas, ki je zlata vredno in se bo obrestovalo v prihodnje.

Horoskop januar pravi, da se ne smemo  zapreti povsem v sebe in da to obdobje ne sme trajati predolgo, ker potem ne bo več dosti stikov in se lahko skrhajo. Skratka ne smemo zaspati na fotelji za zmerja, enkrat se mora to obdobje tudi končati in kaže, da bo to februarja.

Horoskop januar nadalje še pove, da bo Venera v strelcu in to nam bo dalo vetra dobesedno se bomo primorani učiti medosebnih odnosov, kar ne bo težko, ker smo več ali manj zaprti drug z drugim in moramo to nekako urediti vedno z istimi ljudmi, kar bo spet prineslo dosti dobrega v naša življenja, ker se bodo uredile zadeve, ki se do sedaj mogoče leta in leta niso, pa naj bo v tako ali drugačno smer.

Kaj še pravi horoskop januar 2021? Zelo zanimivo je to, da se bodo nekateri znamenja začela udarjati aferam v razmerju in si bodo privoščila skoke čez plot, nekateri pa bodo vseeno zvesti sebi in partnerjem, vsak pa se bo seveda odločil sam, kaj mu ustreza. Venera se bo potem skrila v znamenje kozoroga, no to pa bo veselje za vse nas, ker se bomo nehote ukvarjali z lastno samopodobo v javnosti, to bo nekaterim res veliko pomenilo, drugi pa bodo na to več ali manj imuni, kakor kdo.

Merkur v kozorogu pa prinaša nekaj čisto drugega, ta nas bo spremljal januarja kot razkriva horoskop januar 2021, pa bomo spet precej zadržani in sledili bomo konzervativnim vrednotam ter se malo čudno starinsko obnašali, kot da nam je malo mar za napredek. No na srečo to ne bo dolgo trajalo in na srečo so planeti različni ter različno vplivajo na nas. Kmalu bo prešel v znamenje vodnarja, to pa bo v nas spodbujalo dosti odkritost in resnicoljubnosti, pa ne samo  do drugih, tudi do sebe, torej bomo v velikem iskanju resnice. Če boste imeli kaj težav v tem obdobju s komunikacijo, se ne ustrašit, tako pač je  v vodnarju, ker boste seveda branil svoje odločitve tako odločno in se ne boste podredili kot pravi vodnarji tega ne naredijo, da lahko zaidete tudi v kakšne neumne konflikte, ampak brez skrbi, vse se bo dobro rešilo vi pa se boste dosti naučili. Horoskop januar sporoča, da bodo precej finančnih priložnosti imeli biki, dvojčki, levi, strelci, vodnarji in ribe, kar pripravite se ne povečanje dohodka in financ.