Vsak si želi lep filmski nasmeh, ampak nimajo vsi te sreče. Včasih izgine nasmeh iz naših ust, ampak za to žalost so krivi naši zobje. Zobje no prav niso krivi, ampak zato ker nam izpade oziroma se stre. Čeprav lahko stopimo do zobozdravnika in nam danes vse uredi brez težav, se zgodi, da smo včasih preveč dolgo doma. Če bi šli še pravi čas, nam mogoče ne bi rabil še naše zobne korenine odstranit. Ko morajo tudi odstranit zobno korenino, morajo uporabit implantat, da nadomestijo našo korenino. Zobni implantati so nadomestek naše korenine in so podobni nekakšnem vijaku, ki se vstavijo v čeljustno kost.

implantati

Ja, implantati lahko brez težav nadomestijo naš izgubljeni zob. Vstavijo se v čeljustno kost, kjer nato  še pritrdijo umetni zob. Ko nekdo sliši vijak, da mu vstavijo se sigurno zgraža nad tem in ga postane še bolj strah. Ampak se ne rabite bat, dobili boste lokalno injekcijo, tako da ne boste ničesar čutili. Zobozdravnika se nas večina boji in nam je najtežje se odpravit do njega. Zato pa se dogajajo gnili in pokvarjeni zobje v naši ustni votlini. Čeprav implantati lahko nadomestijo naš zob, se ne bi smeli izogibat rednih pregledov.

Najlepše je, če lahko imamo vse svoje zobe, da ne rabimo, da nam vstavijo implantate. Kako vse skupaj poteka, poiščite na spletni strani zgoraj. Pri njih vam naredijo vse kvalitetno, strokovno brez bolečin. Preden implantat vam vstavijo vas pregledajo in se z vami pogovorijo. Implantati vam bodo spet povrnili nasmeh na vaša usta. Narejeni so iz titana, ki se najbolj obnese, saj po njem nimate stranskih učinkov. Lepo se zarase kosti, in nič vam ne bo smetal. Videt bo, kot vaš pravi naravni zob, drugi sploh ne bodo opazili razlike. Pri Doktor 1A imate prvi pregled brez plačen, koliko pa vas bo stal implantat pa boste izvedeli pri njih.