Da bi svoje podjetje, izdelke in storitve lahko predstavili bodočim strankam – omislite si privlačne letake. Letaki so eden od najbolj učinkovitih načinov opozarjanja potencialnih kupcev o svojem podjetju, izdelkih in storitvah, ki jih lahko razobesite po mestu, ali jih delite mimoidočim. Zato je pomembno, da imate letake pripravljene in na dosegu rok, ko se zgodi določen dogodek, kjer se lahko predstavite s svojimi izdelki in storitvami. Če nimate natisnjenih letakov, vam lahko pomaga podjetje Tisk 24. Leta izkušenj so jih pripravila na prilaganje, hitro izdelavo in optimizacijo celotnega postopka tiskanja letakov. Svoje reklamne letake naročite z le nekaj kliki na spletni strni in v najkrajšem možnem času bodo pripravljeni, da jih boste lahko razdelili potencialnim kupcem.

letaki

Zakaj so letaki prava izbira za vas?

Preprosto zato, ker gre za eno najbolj osebnih vrst oglaševanja, saj ko oseba na ulici zagleda vaš letak in ga vzame v roke, se začne ustvarjanje medsebojne zgodbe. Tako klasični kot tudi reklamni letaki v sebi skrivajo vse pomembne informacije o vas (kdo ste, kje delujete, kaj ponujate, kaj lahko pričakujejo itd.). Ko stranka potrebuje vaše izdelke ali usluge, vas lahko najde s pomočjo podatkov na letaku.

Letaki – Tisk 24 zagotovi tudi večje količine tiskanih letakov

Včasih je dovolj že nekaj deset letakov, včasih pa jih potrebujete nekaj sto ali nekaj tisoč. V obeh primerih je podjetje Tisk 24 pravi naslov za vas, saj vam ponujajo poleg hitrega tiskanja letakov s pomočjo digitalnega tiska (za manjše naklade), ponujajo pa tudi offset tiskanje. Slednje omogoča tisk večjih naklad, različnih oblik in formatov. Povejmo še, da lahko izberete format letakov (A3, A4, A5, A6 in A7, ali po vaši želji). Na voljo so vam tudi različne gramature papirja (vse od 90 do 350 g),vrste papirja (gloss in matt) ter seveda enostransko in dvostransko tiskanje. Tisk je lahko klasičen črno-beli ali izstopajoči barvni tisk. Za še daljšo obstojnost so lahko letaki plastificirani ali polakirani.