Lpg je čisto naravna metoda, ki neguje obraz tako, da je vedno mladosten in brez gub. Ker stimulira fibroblaste, pomlajuje kožo obraza, zato tudi nastane kalogen, pa zraven še elastin in potrebe kisline za svežino obraza. Uporabite lpg za nego sovjega obraza in si vse o njem preberite na tej povezavi https://zapletina.si/spoznaj-lpg/ . Ker koža na obrazu zaradi staranja postaja vse bolj tanka, zaradi tega izgubi na svoji gostoti. Zato se kaj hitro pojavijo znaki staranja, to pa so razne črte in linije ter gube. Pojavijo se tudi razširjene pore. Zato lpg kot edinstvena tehnika vse to popravlja na naraven način z naravnimi snovni, tako da se koža sama začne obnavljati, kot se je nekoč.

lpg

Ker si zagotovo želite za sebe najboljšem, je dobro, da si zagotovite termin, na katerem vas bodo obravnavali s to enkratno metodo, ki je hitra, učinkovita in povsem neboleča ter naravna. Ne pušča prav nobenih posledic. Spremembe pa boste opazili že čisto takoj, prvič, ko boste šli na to terapijo ne boste mogli verjeti, ko se boste pogledali v ogledalo.

Dejansko so fibroblasti tisti, ki držijo kožo skupaj in napeto in lpg metoda vam bo to nudila. Klinične preiskave so potrdile učinkovitost te metode, ki spet aktivira kolagen v koži in jo naredi gosto ter mladostniško. Kožo na obrazu lahko povsem obnovite prav s to metodo.

Poleg tega metoda lpg razporedi mastne dele na obrazu, kot so na primer podbradek in druge mastne zatekline na obrazu. To pa odpravijo s posebno metodo z glavo na aparatu, ki je namenjeno točno temu. In je zelo učinkovito, kar lahko seveda preizkusite tudi sami. To je res odlična novica, da vam ne bo treba več gledati postaranega obraza v ogledalu in da lahko dejansko spet zgledate tako, kot ste bili prej. Naročite se čim prej da bodo rezultati kar takoj.