Masažne mize so namenjen največ profesionalni uporabi, vsekakor pa je super, če jo imamo doma, da se lahko masiramo med seboj. En tečaj masaže, pa si že lahko družina ali prijatelji pomagajo odpraviti bolečine v vratu, križu in hrbtenici. Masaža je kot telovadba, po njej so mišice utrujene in ni priporočljivo, da gremo še telovaditi. Pomembna pa je izbira prave masažne mize in si jih oglejte na tej povezavi. Odvisno je, kako se boste masirali ali za kaj boste tako mizo uporabljali. Kakovostne masažne mize so lahko različne, od velikosti, do uporabe.
masažne mize
Kakovostne masažne mize so lahko lesene lai pa kovinske in kombinirane. Nekatere so zložljive, tako da jih lahko daste v torbo in nesete s seboj. Klasične cenovno najbolj ugodne mize so ravne in seveda oblazinjene, da je mehko za ležati. Na tako mizo se položi mehak vzglavnik in svaljek pod kolena stranki, da ji je bolj udobno. Za začetek je taka super ali pa za domačo uporabo.
Kasneje pa si lahko omislite tako, ki ima luknjo na sredini za glavo, da lahko ima stranka vrat zravnan, ko se jo masira, ker je tako učinek še najboljši. Nekatere mize imajo podpor za glavo v obliki polkroga in je pripet posebej na mizo. Druge pa imajo še naslonjala za roke ob mizi, da je že lažje za stranko in maserja.
Najbolj profesionalne masažne mize in cenovno tudi v višjem rangu, pa so take mize za masažo, ki se lahko prepogibajo in dvigujejo ne obeh koncih, tako da se pacienta kar se da najbolje namesti. Te mize so za posebne primere, kot so masiranje poškodb nog in glave ter hrbtenice lai pa za refleksoterapijo in akupunkturo.
Posel z masiranjem kar dobro cveti, tudi, v tem času se da stranko obravnavati individualno. Masažne mize pa vam bodo v pomoč pri poslu, da bo res  profesionalno izveden.