Medijska agencija Magma Media izdeluje posterje po naročilu!

Poster je eden izmed najboljših in učinkovitih načinov, da ljudi opozorite na vaše podjetje, na storitve in izdelke, ker ko jih enkrat izdelajo in natisnejo se z njimi ne rabite več nič ukvarjat. lahko jih samo postavite nekam, kjer imate namen. To je taka vrsta oglaševanja, ki ne zahteva večnega truda in posodabljanja. Dokler so informacije na plakatu relevantne, je primeren za oglaševanje in se ne rabite nič ukvarjati z njim.

posterji

 

Dober poster

Dober poster se razlikuje z estetsko in učinkovito dodelano grafično podobo. Na njem lahko najdete vse pomembne informacije, katere so logotip, ime podjetja, aktualne ponudbe, vaše najboljše storitve, morebitne akcije in privlačen slogan. Pri posterih je pomembno, da ni preveč natlačen z vsebino. Važno je samo ločiti pomembne informacije od manj pomembnih in vključiti samo tiste elemente, ki imajo smisel.

 

Potrebujete pomoč pri grafičnem oblikovanju

Njihove storitve segajo tudi čez tiskanje. Njihova ekipa vam bo z veseljem pomagala pri oblikovanju odlične grafične podobe vaših posterjev. Če to rabite, vam lahko oni izdelajo logotip za vaše podjetje.

 

Izbira

Na voljo za papir imate blueback papir in premazni papir, katera omogočata obstojno in kvalitetno tiskanje. Za velikost so vam podane dimenzije na njihovi spletni strani (kliknite link, ki je na začetku), če pa potrebujete drugačen format, se pa lahko dogovorite. Za barve je pa možnosti veliko in vam bodo oni z veseljem svetovali.

 

Hitrost izdelave in tiskanje

Če se vam mudi pri pridobitvi posterjev, lahko vam medijska agencija Magma Media naredi in natisne posterje v 24 urah in tudi dostavi k vam, ob tem si oni pridržujejo pravico do spremembe cen.

 

Če pa vas zanima cena posterja, ki bi ga naročili, pa lahko oddate obrazec, ki je na linku zgoraj, in vam bodo poslali informativno ponudbo.