Se s svojim pasjim prijateljem pogosto odpravite na potep po svetu? V tem primeru morate obvezno poskrbeti, da boste imeli s sabo na poti vedno tudi potovalno flaško za psa, v kateri boste imeli dovolj vode, da vaš kuža na sprehodu ne bo dehidriral. Vsekakor je potovalna flaška za pse izjemno dobra rešitev, saj boste potrebovali samo to flaško, ki je zelo enostavna za uporabo, po drugi strani pa lastnikom omogoča, da nepopito vodo vrnejo nazaj v flaško, kar večina preostalih flašk sploh ne omogoča.

potovalna flaška za pse

Potovalna flaška za pse mora biti narejena tako, da boste z njo lahko hitro in enostavno ponudili vodo vašemu psu. Psi na sprehodih hitro postanejo žejni, zato vam svetujemo, da dobro premislite o tem nakupu, kajti takšna potovalna flaška bo prihranila precej vašega dragocenega časa. Ker nekateri ljudje svoje pse vozijo na daljše sprehode in ne pomislijo na to, da bi za svojega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj nekaj vode, se lahko zgodi, da bo pes na sprehodu dehidriral, kar bo močno vplivalo na njegovo dobro počutje in na njegovo razigranost.

Če boste opazili, da se je psu nenadoma spremenilo razpoloženje bo najbolje, da mu čimprej ponudite vodo. Potovalna flaška za pse, ki jo vidite na zgornji fotografiji deluje tako, da z enostavnim pritiskom na gumb odprete dovod vode in jo natočite v za to namenjeno posodico. To vam bo omogočilo, da boste psu lahko ponudili vodo na enostaven način. Psi po večini iz te potovalne flaške za pse zelo radi pijejo, zato verjamemo, da jo bo tudi vaš pes hitro vzljubil. Ko bo pes prenehal s pitjem, boste lahko v primeru, da vode ni popil do konca le to vrnili nazaj v flaško, kar vam bo pomagalo privarčevati zadostno količino vode za celo pot. Nato samo premaknete zaklep, da zaklenete gumb, da ne bi slučajno prišlo do neželenega polivanja in flaško lahko pospravite v svoj nahrbtnik, torbico ali potovalko. Hitro, enostavno in elegantno!