Morda ni tako pogosta izbira kot ‘klasični’ pralni stroj za polnjenje od spredaj, ampak zakaj ne bi v svojem življenju končno naredili spremembe? Takšno, ki vam bo olajšala hišna opravila in način življenja. Pralni stroj za polnjenje od zgoraj ima veliko prednosti; ena od njih je ta, da se vam pri polnjenju stroja ni treba sklanjati. Pralni stroj boste napolnili povsem enostavno in udobno, brez bolečin v križu. Mielejev pralni stroj za polnjenje od zgoraj pa ne ponuja le udobja, ampak še veliko več.

Programi brezskrbnosti

Pralni stroji za polnjenje od zgoraj so že sami po sebi udobni za uporabo. Mielejev pralni stroj za polnjenje od zgoraj pa je s funkcijo ComfortLift še bolj udoben. Omogoča vam odpiranje stroja z eno samo potezo – preprosto pritisnite na gumb za odpiranje pokrova in s pokrovom ohišja se bo samodejno odprl tudi vmesni pokrov. Ne boste uživali le v popolnem udobju, ampak tudi v popolni brezskrbnosti. Natančni in prilagojeni programi bodo nežno in nadvse primerno poskrbeli za vsak kos vašega perila. Na voljo je namreč več vrst programov, ki so prilagojeni različnih vrstam perila. Posebni program za pranje volne bo z vašim najljubšim volnenim puloverjem ravnal previdno in nežno. Poskrbel bo, da se perilo ne bo krčilo ali kosmičilo. Na tak način se bodo ohranile vse dragocene lastnosti materiala vašega perila, vam pa ni treba skrbeti, da bi se perilo poškodovalo. Še bolj veseli boste verjetno programa Srajce, ki vas bo razbremenil likanja. Kupi zmečkanih srajc se ne bodo več nabirali, saj bo likanje od sedaj naprej za vas mala malica. Program poskrbi, da so srajce po pranju komaj kaj zmečkane, kar vam olajša in predvsem skrajša likanje. Boste videli, nekaterih srajc morda sploh ne bo treba več likati. Sliši se čudovito, kajne?

Pralni stroj Miele ima tudi satasti boben, ki s perilom ravna izjemno nežno. Poskrbel bo, da bodo vaša oblačila mehka in nedotaknjena tudi po večkratnem pranju. Struktura bobna je namreč oblikovana tako kot satovje, zato se med perilom in steno bobna ustvari vodni film, po katerem perilo mehko drsi. Manjše in gladko spolirane luknjice na bobnu zagotavljajo, da bo vaše perilo brez vozličev in poškodb vlaken. Po koncu programa je boben avtomatsko pozicioniran tako, da je odprtina za polnjenje zgoraj. Tako je vaš dostop do sveže opranega perila varen in udoben. Prepustite torej pralnemu stroju Miele, da svoje delo opravi hitro in kvalitetno. Še danes pobrskajte po Mielejevi ponudbi pralnih strojev za polnjenje od zgoraj in si olajšajte življenje.