Bi se radi znebili odvečnih kilogramov in odvečne maščobe na vašem telesu? Na volje je različnih metod, kako bi pripomoglo k boljšemu in zdravemu hujšanju. Ena izmed metod je razstrupljanje telesa. Človek se sooča v svojem življenju z različnimi spremembami in to veliko vpliva na njegov organizem. Veliko se sooča s škodljivimi stvarmi, pri tem pa želi optimizirati svoje telo. Z razstrupljevanjem telesa si bo očistil takšnih in drugačnih škodljivih strupv v njegovem telesu, ki si jih je nabral. Na škodljive snovi pomislimo na kovine, razne kemikalije, pesticidi, umetni dodatki ter onesnaževalce zraka. Žal pa se ne morete temu vsemu izogniti, saj se nahajajo povsod, v vodi, hrani, zraku.

Kako pa bi se temu izognili oziroma razstrupili svoje telo? Za razstrupljanje telesa je potrebno, da ne jeste hitro pripravljene hrane, ampak večji del vaše prehrane namenite sadju in zelenjavi. Seveda pa bodite pozorni na genske spremenjene izdelke in na pesticide. Razstrupljanje telesa lahko dosežete s telesno aktivnostjo ali meditacijo, ki bo poskrbelo, da bo vaše telo zdravo., saj se boste med telovadbo potili in s tem izločili strupe iz vaše kože. Meditacija pa vam bo pripomogla k zmanjšanju stresa in vam prečistila vaš um.

Razstrupljanje telesa

Obstajajo živila, ki imajo v sebi razstrupljujoč učinek, na primer česen, ohrovt, limona in surova zelenjava. Na voljo pa vam je tudi alkalna dieta, ki je idealna za prečiščevanje, saj dieta vsebuje surovo sadje, zelenjavo in oreščke in bo veliko pripomogla k čiščenju prebavil in jeter. Prečistite si zrak v svojem prostoru ali v poslovnem prostoru z rastlinami, ki filtrirajo zrak in odstranijo strupe. Veliko pa boste pripomogli tudi samo s pitjem navadne vode. Veliko bolje se boste počutilo, ko boste za razstrupljanje telesa prispevali s čiščenjem prebavnega sistema in pri tem se boste veliko bolje počutili in bili ponosni na svoje telo in svojo postavo.