Danes imajo podjetja v svoji ponudbi različna garažna vrata, ki jih lahko prilagodijo željam vsakega posameznika. Prednosti, ki jih imajo rolo vrata so predvsem v tem, da vam lahko prihranijo veliko prostora. Ko izbirate nova rolo vrata, si je potrebno vzeti nekaj časa, predvsem za izbiro oblike ter kombinacijo materialov, kar poda končni izgled vašega doma. Končni estetski izgled vašega doma je vsekakor pomemben element celotnega domovanja. Največkrat imamo željo po določenem ujemanju z arhitekturno zasnovo ter okoljem v katerem se nahajamo.

Izbrana rolo vrata vam omogočajo visoko stopnjo udobja, ki jo prinaša predvsem preprosta in enostavna raba. Edina skrb, ki jo imate je, da vrata nekajkrat letno očistite z vlažno krpo in naoljite gibljive dele vrat. Kvalitetna rolo vrata so sestavljena iz aluminijastih vodil, pokrova, lamel dimenzije 77 mm, pocinkane osovine ter nosilnih rok plašča. Sestavni in najpomembnejši del rolo vrat pa je zagotovo elektromotor s pripadajočo elektroniko.

rolo vrata

Svoja rolo vrata lahko naročite v različnih dimenzijah, tako se bodo vaši garaži popolnoma prilegala. Kvaliteten material iz katerega so izdelana vrata ima dolgo življenjsko dobo. Vsa dvižna vrata so antikorozijsko zaščitena proti vsem zunanjim vplivom. Tako lahko poudarimo, da so rolo vrata dobro toplotno izolirana, prav tako pa zdržijo močno hitrost vetra, tako, da so primerna za področja v notranjosti Slovenije kot tudi za bolj izpostavljena področja z večjimi vremenskimi vplivi. Motor rolo vrat deluje izredno hitro, tako dviganje in spuščanje vrat ni moteče za okolico. Izbirate lahko med široko paleto barv dvižnih rolo vrat, ki jih lahko popolnoma prilagodite vašemu domu oziroma barvni lestvici izbrane fasade.

Ko izbirate rolo vrata bodite pozorni tudi na ceno. Naj vas določene nizkocenoven ponudbe ne zavajajo. Izberite kvalitetnega proizvajalca, ki vam lahko zagotovi tudi kvalitetno izdelana vrata, ter vam omogočijo tudi brezhibno montažo.