Pri podjetju Magma media vam zagotovijo hiter tisk majic po vaši izbiri, ki jih lahko uporabite v različne uporabne namene. Z majico, na katero natisnete logotip vašega podjetja in vašo idejno misel, lahko na odličen način promovirate vašo dejavnost in privabite nove kupce.

Tisk majic pa ni namenjen le promocijski dejavnosti, ampak so tudi odlična in priročna darila. Podarite jih lahko ob različnih priložnostih, kot so rojstni dnevi in obletnice, ali pa se odločite za tisk majic z enotnim motivom za člane vašega podjetja – presenečeni boste, kako lahko zgolj z majhno pozornostjo, kot je lepo in kakovostno natisnjena majica v skupini vzbudite občutek pripadnosti.

tisk majic

Hitro do unikatnega sporočila

Pri podjetju Magma media vam nudijo enobarvni in večbarvni tisk na majice, odločite pa se lahko tudi za vezenje, ki velja še za nekoliko obstojnejšo in kakovostnejšo različico motivne obogatitve majic. Cene se nekoliko razlikujejo, odvisne pa so od velikosti potiska, načina tiska, števila majic, ki jih je potrebno natisniti.

Storitev tiska na majice je zelo hitra, saj bodo vaše majice pripravljene že v 24 urah. Vaša naloga je le, da z malo domišljije in kreativnosti izberete svoj motiv ali spesnite svoje unikatno sporočilo in ga posredujete Magma media strokovnjakom. Odločiti se morate še glede števila in velikosti majic, na katere se bo tisk izvedel. Pri Magmi so se kar se da potrudili in vam še dodatno olajšali delo – tudi majice lahko izberete pri njih in si tako prihranite veliko dragocenega časa.

Majica s smešnim motivom, ki bo nasmejala vašega šefa za rojstni dan ali pa globoko sporočilo, ki ga želite poslati v svet. Tisk na majice prenese vse – dovolite si biti kreativni, svojim mislim pustite prosto pot in izlijte svoja čustva na ta nepogrešljiv kos oblačila. Morda komu, ob pogledu na vašo majico, popestrite dan, drugemu pa podarite novo življenjsko energijo. Nikoli namreč ne veste, koga srečate mimogrede na svoji poti.