Našega vsakdanjega življenja si ne predstavljamo več brez razkužila za roke. Razkužilo za roke nas spremlja na vsakem koraku, poleg tega, da nas pričakajo pri vsakem vhodu in izhodu iz trgovine, smo se tudi sami naučili, da razkužilo za roke nosimo v svojih torbicah, v avtu in jih imamo celo postavljene doma v kopalnici ali v veži. Zaradi povečane uporabe razkužila za roke, pa smo hkrati ugotovili, da ni vseeno katero razkužilo za roke uporabljamo. Na trgu je namreč poplava razkužil, vendar niso vsi učinkoviti in primerni za večkratno uporabo. Zato je ključnega pomena, da izberemo tisto pravo, z dovoljšno vsebnostjo etanola in koži prijazno razkužilo. Podjetje Pentiv predstavlja svoje razkužilo za roke in površine Butters, ki je zelo učinkovito razkužilo za roke in za vse površine. Uspešno uničuje vse bakterije in viruse, tako na koži kot na vseh ostalih površinah. Do izdelka lahko dostopate preko naslednje povezave,  https://www.pentiv.si/izdelek/razkuzilo-za-roke-in-povrsine-butters-5-l/.

Razkužilo za roke Butters vsebuje 73 % etanola in vsebuje dodatek eteričnega olja limonske trave. Posledično je koži izredno prijazno razkužilo za roke, saj jih neguje in jih ne izsuši. Hkrati se hitro suši in ne pušča mastnih madežev. Razkužilo za roke in površine Butters dobite pakirano po 5 litrov, kar vam zadošča za več mesecev. Naj vas še razveselim z informacijo, da v podjetju Pentiv ravnokar poteka akcije, zato lahko razkužilo za roke in površine Butters dobite po zelo ugodni ceni. Hkrati pa vam ponujajo tudi količinski popust.

Razkužila za roke so postala nova normala, ki jih moramo uporabljati redno in na vsakem koraku. Zato je ključnega pomena, da poskrbimo, da je naše razkužilo za roke ter za ostale površine učinkovito in prijazno do kože, kot tudi do vseh ostalih površin. V kolikor pa razkužilo za roke še prijetno diši, potem smo zadeli terno. Zato se nikar ne zadovoljite s katerimkoli razkužilom za roke in si izberite sebi najprimernejšega.