V podjetju Vek vam ponujajo izredno kakovostne in lahke valovite polikarbonatne plošče SUNTUF BH, ki jih odlikujevelika udarna trdnost in dobra strukturna trpežnost. Ker uspešno kljubujejo številnim nepredvidljivim vremenskim razmeram, so nadvse primerne za izgradnjo nadstreškov, pod katere lahko parkirate svoj osebni avtomobil. Poleg tega pa so, zaradi dobre prepustnosti svetlobe, popolna izbira za najrazličnejše strešne kritine, vrtne nadstreške in pokrite terase. Ker so dobro odporne proti UV žarkom in ostalim vremenskim vplivom, boste lahko brez skrbi uživali na svoji terasi.

Valovite polikarbonatne plošče SUNTUF BH zadovoljijo tudi najrazličnejše okuse, saj so na voljo v prozorni, bronz in sivi barvi. Dobite pa jih v debelini 2,8 mm in dimenziji 1045×2000 mm. Ena izmed njihovih glavnih prednosti pa je tudi izredno nizka teža, zaradi česar je delo z njimi popolnoma nezahtevno.

valovite polikarbonatne plošče

Odlikuje jih neverjetna uporabnost

V prvi vrsti vam ta izredno funkcionalen izdelek nudi številne prednosti, kot so:

  • odlična popestritev izgleda vašega doma,
  • majhna teža in velika udarna trdnost,
  • dobra prepustnost svetlobe,
  • odlična strukturna trpežnost,
  • odpornost proti UV-žarkom in vremenskim vplivom,
  • zaustavijo praktično vse vrste sevanja,
  • enostavno rokovanje in namestitev,
  • velika ognjevarnost.

Če bi radi, da je vaša nova streha resnično nekaj posebnega, pa naj gre za pokritje nadstreška, balkona ali terase, se lahko odločite za valovite polikarbonatne plošče. Z njimi namreč z lahkoto dosežete videz vrhunske strešne kritine, poleg tega pa so tudi cenovno zelo dostopne. Ena izmed glavnih prednosti pa je tudi izredno enostavna montaža. Tako boste lahko že zelo kmalu uživali v preživljanju prostega časa na prostem.

Na zgornji strani so plošče gladke, na spodnji strani pa reliefne. Zaradi svoje posebej prilagojene strukture so kompaktne, hkrati pa veljajo za eno najkvalitetnejših prosojnih kritin, ki se uporabljajo za različne namene. Pohvalijo se lahko tudi dvostranskim nanosom, ki vas uspešno ščiti proti ultravijoličnim žarkom. Poleg tega pa zaradi te priročne lastnosti ne rumenijo in ohranjajo svoj estetski izgled še dolga leta po montaži.