Postopku napovedovanja dogodkov, ki se vam bodo zgodili v prihodnosti, pravimo vedeževanje. Sibila je medijsko priznana tarotistka ter prerokinja, po poklicu maserka in refleksoterapevtka. Ima že 30 let izkušenj in pogleda v vašo prihodnost z različnimi orodji.

Kaj vse nudi Sibila?

Z vedeževanjem z angeli oziroma angelskimi kartami lahko vedeževalka izračuna vašega nadangela in boginjo. Pove vam ime vašega nadangela varuha, ki vas je ob rojstvu vzel pod svoje okrilje. Tarot vedeževanje izhaja iz knjige modrosti, knjige življenja ter knjige smrti. Pove vam vaš duhovni ter življenjski simbol in simbol rasti za tekoče leto.

vedeževanje

Sibila prav tako nudi svet energij, kjer vam pove, kateri angel je danes z vami in kaj vam pravi.

Naročite se lahko tudi na energijsko sprostilno masažo, katere bistvo je dotik, vzbuja ugodje ter izboljša zdravje. Sibila se poslužuje različnih masažnih prejemov, kot so efleraža, petrisaža, frikcija ter tapatma vibracija. Učinki njene masaže so fizični ter psihični. Z masažo vpliva na vaš živčni sistem, tok limfe, sklepe, sečila, dihala, prebavila … Njena masaža prav tako vpliva na začaran krog bolečine, o katerem si lahko preberete na njeni spletni strani.

Ste že slišali za čiščenje čaker?

Čakre so energijska središča, ki energijo iz okolja spreminjajo v kvalitetno ali valovno dolžino. Razporejene so ob hrbteničnem kanalu. Njihove odslikave reflektirajo na coni hrbtenice ter na stopalih in dlaneh, kjer tudi poteka čiščenje čaker. Sibila prav tako prodaja delno ročno izdelan magični angelski podstavek. Ob njegovem nakupu boste eno leto deležni njenih prošenj za obilje ter zaščito. Zraven prejmete tudi afirmacijo.

Ste zainteresirani za vedeževanje, masažo ali karkoli zgoraj navedenega? Potem se obrnite na Sibilino spletno stran na kateri boste našli še več informacij ter telefonsko številko za vedeževanje ter naročanje.