Zobni aparat zvezdice je zelo atraktiven in je postal pravi modni hit, ne samo da vam bo uravnav sanjski nasmeh. Le kdo se ne spomni zvezdic, ki so krasile marsikatere zobe najstnikov in malo starejših. Nosili so jih celo zvezdniki in ne samo zato, da bi jim zobni aparat poravnal zobe ampak tudi zato, ker so zgledali kot mali biseri na zobeh. Če imate težave ali vaš otrok s krivimi zobmi, ki so razmetani v ustih in to ne zgleda estetsko, je zobni aparat zvezdice res prava rešitev za to težavo. V nekaj tednih bo poravnal vse zobe tako, kot morajo biti.

zobni aparat zvezdice

Zobni aparat zvezdice je idealna rešitev za to, da vaš nasmeh postane sanjski in da imate idealen ugriz. Dober ugriz, pravilen ugriz je nujen za dobro prebavo. Če ne morete dobro prežvečiti hrane, boste imeli prebavne motnje in te pa so posledica mnogih bolezni ter debelosti. Zato je pametno se določiti za zobni aparat zvezdice, da se vaši zobje poravnajo tako, da boste imeli idealen ugriz.

Zmotno je mišljenje, da zobni aparat zvezdice povzroča zobno gnilobo in karies. Titi, ki tako trdijo, imajo težave z ustno higieno, ker če je pravilna in dosledna, do tega ne pride. Vendar se je treba potruditi. Teh nekaj tednov, dokler nosite ta zobni aparat, je potrebno uporabiti posebne ščetke, ki dosežejo vse skrite kotičke zob in zobnega aparata. Čiščenje je zahtevnejše tudi s časovnega vidika, ker si je treba vzeti čas, da se aparat in zobje očistijo dobro. Tega nekateri ne zmorejo, ker so preveč nestrpni in ne dovolj zavzeto za lastno zdravje in vse jemljejo zlahka.

Ko boste odstranili zobni aparat, boste imeli res lep nasmeh, na katerega boste ponosni in se ne boste več skrivali. Vaša samozavest bo gotovo na višjem nivoju kot tudi vaša samopodoba, zato boste v družbi dosti bolj uspešni.