Jumbo panoji oziroma reklamni panoji, ali s tujko rečeno billboardi, so nekaj kar ste zagotovo že večkrat opazili, ko ste s svojim avtom vozili po avtocesti, ko ste se ustavili pri kakšnem križišču, ko ste čakali na semafor ali pa ko ste se gibali v bližini velikih trgovin ali nakupovalnih središč kot so qulandija, btc, citypark ipd. Skratka jumbo oziroma reklamni panoji ali pa drugače rečeno billboardi se nahajajo v vseh večjih mestnih središčih, glavnih cestah in še pri ostalih glavnih vpadnicah, kjer se vsak dan giblje ogromna količina ljudi, saj je le tako to oglaševanje z njimi najbolj učinkovito.reklamni panoji

Ko se boste odločali za izbiro pravega reklamnega panoja za vas, vam bodo na voljo reklamni panoji večih različnih velikosti in več možnih lokacij, za njihovo postavitev v Sloveniji. Vaši novi jumbo panoji, pa vam bodo tudi omogočili menjavo svojih oglasov, kar pa je danes še kako zelo koristno in tudi priporočljivo, saj to pomaga preprečiti da vaši oglasi postanejo nevidni in da ti posledično prinašajo tudi manj novih strank za vaš posel.

Skratka po našem mnenju, so jumbo oziroma reklamni panoji ali pa drugače rečeno billboardi zares najboljša rešitev za pridobitev večje prepoznavnosti vašega podjetja, ravno tako pa vam ti podjetje tudi pomagajo hitro ter enostavno predstaviti, ljudi pa bodo seznanili tudi z blagovnimi znamkami, izdelki ter storitvami katere jim vi v svojem poslu nudite. Te billboarde pa lahko danes koristite tudi za promocijo raznih dogodkov, ki se bodo odvajali v bližnji prihodnosti, naprimer primerni so za prireditve, koncerte, zabave, predavanja ipd. Reklamni panoji so skratka ena izmed najbolj priljubljenih oblik samega oglaševanja, saj so ti zares izjemni pri pritegovanju pozornosti ljudi, medtem ko se ti vozijo na želeno destinacijo, saj so ponavadi ti med vožnjo sproščeni in dobro dojemljivi do vseh informacij, katere bodo mimoidoče prebrali ali pa slišali.