Korito za prtljažnik je zelo priročna zadeva, ko gre kaj narobe v prtljažniku in se razsuje tovor, snov ali se kakšna tekočima izlije po tleh prtljažnika. Takrat je korito za prtljažnik zlata  vredno, ker se ne umaže avto ampak le dno korita, to pa si poglejte na tej povezavi www.gledring.com/sl/produkti/korita-za-prtljaznik/. Takrat boste res veseli, da ste korito nabavili, ker boste z lahkoto ga odstranili iz avta, očistili in spet položili v avto. Tako preprosto je to, brez trudi in škode ter dragega čiščenja avtomobilskega tekstila, ki je največkrat v prtljažnikih avtomobilov.

korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik je gumijasto in narejeno iz zelo trpežnega ter kakovostnega materiala, zato se lepo prilega avtomobilskemu prtljažniku in se tudi dobro čisti. Je tudi vzdržljivo ter dolgotrajno, saj je gumijasto in ne poka. Naredijo pa ga povsem po dimenzijah vašega avta zato je vsako korito unikatno in prilagojeno samo vašemu avtu, da se res prilega.

Dokler tega čudovitega pripomočka za avto nimate, ne veste, kako je korito za prtljažnik učinkovit in priročen za uporabo. Na dno prtljažnika je pritrjen z gumbi in se ga z lahko odstrani, ter nato pritrdi nazaj na isto mesto, da se ne premika. Čistite pa a lahko  samo iz vodo, tudi s čistili, ročno ali pa strojno pod pritiskom, po želji, vse vrste čiščenja zdrži in je takoj suh ter ga uporabite lahko naprej.

Če imate domačo žival na primer psa, bo korito za prtljažnik prišlo prav, če psa vozite v prtljažniku, da bo prtljažnik ostal suh in čist. Če ima pes težave bo polulal lai pobruhal korito, v njem pustil dlake in slino, to pa boste z lahkoto odstranili z njega z vodo. Vaš kuža bo svobodno lahko počel ,kar pač mora ne da bi vam uničil dragoceni avto. Korita so dostikrat črne barve, kar je super, ker se umazanija na tjej barvi ne pozna toliko.